Populära spelautomater i Kanada

Slots är den vanligaste spelunderhållningen online bland spelare från olika länder. Kanadensiska spelare är inget undantag i detta fall.

Neko Fortune av TaDa Gaming

Denna slot släpptes 2022. Den är utformad i asiatisk stil. För ett snurr kan spelaren vinna upp till 100 000 mynt. På ett snurr kan du satsa från 0,10 till 100 krediter. Spelplanen har 4 rader och 6 hjul. Online casinot erbjuder många spel av liknande format.

Betalda linjer, som bestäms av vinnande kombinationer, har 40 stycken. Spridningen av spelautomaten är genomsnittlig, och avkastningen på medel till spelare i teorin når 97%.

Spelet innehåller dessa typer av bonusfunktioner:

  • Gratis spins;
  • Staplade ikoner;
  • Wild-symbol;
  • Scatter-symbol.

Förutom Wild- och Scatter-symbolerna har spelet också en Mystery-symbol i form av en leksak som heter Okiagari koboshi. Den kan falla på vilket hjul som helst, förvandlas till en slumpmässig ikon och sedan förvandla matchande bilder till Wild-symboler.

Wild kan ersätta andra ikoner i spelet, men bildar inte vinstkombinationer på egen hand. Scatter faller ut uteslutande på den första ramen. När den faller ut tillsammans med den mystiska symbolen startar rundor med gratisrullar i mängden 5 stycken.

Budgetikoner i spelautomaten gjordes i form av kort – Lady, King och Ace. De viktigaste ikonerna presenteras i form av tempel, fisk, katt och Golden Wild’a.

Golden Joker av TaDa Gaming

Klassisk slot på temat frukt som utvecklades 2023. Den lägsta insatsen är 0,10 mynt och den högsta kan spelaren satsa upp till 192 mynt per snurr. Slotens varians är på mittpositionen.

Indikatorn för den teoretiska återbetalningen av pengar till spelaren i maskinen är 95%. Maximalt per snurr finns det en möjlighet att vinna upp till 307 200 mynt. Spelplanen har 3 rader och 3 hjul, och betalda kombinationer kan skapas i 5 riktningar.

Ett av spelautomatens huvudalternativ – re-spins, som aktiveras när två hjul fylls med identiska symboler, men endast i de snurr där det inte ledde till en vinst. Om det finns identiska symboler på hela spelområdet aktiveras en annan typ av re-spins som kallas “Wheel of Fortune”, vilket kommer att öka vinsterna från x2 till x10 gånger.

De viktigaste ikonerna presenterades i form av: Frukt, Jokrar, Staplar, Siffror, Klockor. En maximal utbetalning på upp till 120 krediter kan erhållas för en kombination.

Emerald King från Pragmatic Play

Denna maskin, vars berättelse erbjuder att gå på jakt efter skatter, utvecklades 2020. Spelautomatens volatilitet är på en hög nivå och dess teoretiska avkastning når 96,51%.

Du kan satsa från 16 till 8 000 mynt på ett snurr och från 1 till 10 mynt per linje. Myntvärdet kan justeras från 0,8 till 40. Storleken på den maximala vinsten per snurr är 160 miljoner spelmynt.

Ikoner i spelet gjordes i form av:

  • Körsbär;
  • Vindruvor;
  • Kung;
  • Kruka med guld.

Spelet har också Wild-symbol, bonusspel och staplade ikoner.

Fruktmiljon från BGaming

En fruktplats utvecklad av leverantören 2020. Den har hög volatilitet och dess avkastningsgrad är 97,1%. På ett snurr kan du satsa mellan 0,20 och 15 spelmynt.

För en snurrning har spelaren möjlighet att riva av kush i upp till 45 tusen krediter. Spelplanen har 5 hjul som är placerade på 4 rader. Vinnande kombinationer bestäms av 100 rader.

Storleken på den tillåtna insatsen varierar från 0,20 till 15 mynt. Ikoner gjordes i stil med: Diamanter, Frukt, Klockor, Hästskor, Sju.

I slutet av varje vinnande snurr kan spelaren öka sitt pris i riskspelet eller förlora allt. Från passiva bonusalternativ finns staplade och expanderande symboler, liksom Wild med Scatter. Den senare representeras i form av två ikoner – Bell och Diamond, som bestämmer utbetalningsmultiplikatorn.

Oftast väljer kanadensiska spelare okomplicerade klassiska slots med intressanta bonusalternativ. Men bland dem är också efterfrågade och maskiner på temat Asien och Treasure med mer utarbetade berättelser.